Koers Callenelle EDH

20 September 2020

Zondag was het weer koers bij de Echappée du Hainaut in Callenelle.
Tot onze verbazing moesten Yannis en ikzelf nu bij de A's starten, waar opnieuw weer heel wat EZC renners aan de start stonden.
Door de laattijdige info stond ik met Yannis helemaal achterin, waar ik hem aanmaande dat hij zo snel mogelijk moest proberen op te schuiven, tegen wind, want met de wind in de poep zou hij die snelheid nooit aankunnen. Ik hield toch mijn hart vast, meer dan 130 renners, dat is nieuw voor hem en dan dat niveau.

Het was als een wonder dat hij bijna 2 ronden overleefde. Toen het weer richting de 60km/u ging, wind mee, was het te snel voor hem en moest hij zich tevreden stellen met nog wat rondjes rijden met de vele geloste B-renners. Ikzelf heb heel slechte benen. De koers van gisteren heeft mij blijkbaar gesloopt. Ik kan gewoon meerijden met de hoop. Het tempo ligt heel hoog, maar er zijn ook geen hindernissen.

Ik laat me weer achteraan over de meet bollen en wordt 18de op 38. Tijd voor wat rust, want ik kan terugblikken op een heuse 3 daagse training.
Ploegmaat Bram reed ook uit in het peloton en werd bij de A's 51ste.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114