Koers 1.12C Moorslede

18 August 2014

Maandagavond stonden we met slecht 21 renners aan de start in Moorslede. 30 zware ronden dienden afgewerkt te worden en er stond een heel pittige wind. Daarom besloten de officials om de wedstrijd 10 ronden te neutraliseren.

Maar zelfs in die geneutraliseerde ronden had ik het heel zwaar, vooral na de 2 scherpe bochten had ik telkens veel miserie om iedere keer maar weer een gat te dichten. Ook in het vele bergop voelde ik mij echt de zwakste van het pak. Ik mis dan ook de ontsnapping met 5. Uiteindelijk blijven we nog met een 10-tal over en ik kom een beetje meer in mijn sas, maar ik voel dat er iets niet juist is met mijn fiets. Ik had al mijn rem opengezet, zonder soelaas. Na maar liefst 2u44 en dat in een 1.12C koers zouden we pas spurten voor de 6de plaats. Ik word 8ste. Bij de aankomst zag ik dat de as van mijn achterwiel helemaal los zat, waardoor de velg constant tegen de rem sloeg. Hopelijk is dat de oorzaak van mijn superslecht gevoel en kan ik dit euvel snel hersteld krijgen. Het was alleszins een goede training.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114