Koers 1.12C Boezinge

31 July 2014

Vandaag stond de open koers in Boezinge op het programma. Het was alweer heel warm en ik had eigenlijk spijt dat ik verlof had vastgelegd voor deze koers. Ik was in de loop van de dag echt kapot van de koers gisteren, het was dan nog eens warm en bij de parcourverkenning over de kasseien had ik al helemaal spijt.

Redelijk wat goede liefhebbers aan de start, die constant probeerden weg te rijden. Geen tijd dus om enkele ronden achterin te bollen. Ik heb constant een heel slecht gevoel, maar kan desondanks toch af en toe mooie actie ondernemen, zo lang het maar niet te lang duurde. Gelukkig kom ik uiteindelijk toch in een kopgroep met 13 die samen finale zou rijden. Ik voel me echt slecht en laat me lusteloos meeglijden naar de finish. We spurtten nog met 9 voor plaats 4 en ik word 7de.

Nu staan 2 weekjes vakantie voor de boeg, waarin ik vooral uitkijk naar 2 crosstriathlon die ik zal meedoen. De eerste is zaterdag is de Vulkan crosstriathlon in de Duits Eifel en de 2de is volgende zaterdag het BK in Jalhay aan de barrage van de Gileppe. Hopelijk geraak ik tegen zaterdag gerecupereerd.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114