Koers 1.12A Ichtegem

08 October 2014

Ik heb de zwaarste koersen voor het laatst gehouden. Met deze van Ichtegem stond gisteren een serieuze dobber op het programma. Door de grote prijzentafel vinden altijd veel goede renners de weg naar Ichtegem.

De goeie renners waren zeker op de afspraak, maar de rest liet het toch een beetje afweten. Slecht 41 renners trotseerden de regen en de wind. Op het lastige parcour, waar de wind volop vrij spel kreeg, werd al direct serieus huisgehouden. Ikzelf kon ook mijn mindere conditie moeilijk wegsteken en raakte verzeild in een 2de groep na een 19 man tellende kopgroep.

Uiteindelijk zouden wij met ons 13 al na 2 wedstrijduren mogen spurten voor de 19de plaats. Ons groepje raakte in de laatste ronde nog volledig versplinterd en ik eindigde 25ste met nog een mooie training in de benen. Morgen trek ik voor de laatste keer ten strijde dit seizoen naar de profkoers in Zwevezele.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114