Koers 1.12 Wetteren - Westrem

01 June 2014

Eindelijk een volledige koers in de benen.

Ondertussen lijkt het steeds verder de goede richting uit te gaan in het herstel van mijn klierkoorts. In Waimes had ik toch een 4u30 durende uitputtingsslag geleverd, maar ik ben er deftig van hersteld geraakt.
Vrijdag stonden dan aan de caravan andere activiteiten gepland, waardoor ik de fietstraining vervangen heb door een trailloopje van 12km. Dat was ook al een hele tijd geleden dat ik nog zo'n afstand had gelopen. Achteraf zou ik dan ook stokstijf zijn.
Zaterdag deed ik dan een ritje van 100km naar Spa.
Op de terugweg naar huis deed ik dan zondag mee aan de koers in Wetteren-Westrem. Er waren 85 renners en weinig moeilijkheden. Ideaal dus voor mij. Er waren een 16-tal renners voorop en ik kon tot mijn heugenis veel meedraaien op kop van het peloton en af en toe al eens meespringen.
Ik moei me niet meer in de spurt en kan, voor het eerst na de klierkoorts, behoorlijk fris uitrijden. Als één van de laatsten word ik 57ste, maar heel tevreden. De toekomst ziet er steeds weer een beetje mooier uit.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114