Koers 1.12 Tielt

24 May 2014

Euforie getemperd.

Na mijn eerste koers vorige week op De Ruiter dacht ik al dat mijn comeback redelijk makkelijk zou verlopen.
Maar gisteren werd ik al snel met het feit geconfronteerd dat mijn lichaam absoluut nog niet in orde is en dat ik ook nog veel zal moeten trainen om mijn plaats in het peloton terug te kunnen innemen.
Op een omloop met heel veel bochten zakte ik snel door het ijs. Na 6 van de 20 ronden moest ik lossen en werd ik al snel uit koers genomen.

Donderdag zal ik eens starten in een MTB-marathon in Waismes. Dit schijnt één van de mooiste wedstrijden van het land te zijn.
Ik zal de zware wedstrijd op mijn eigen tempo kunnen aanvatten en ik zal er proberen zo veel mogelijk plezier aan te beleven. zonder dat ik er moet mee inzitten uit koers te worden genomen. Ik wil me niet ergeren aan het feit dat ik achteraan bengel in de koers maar proberen te genieten van dingen die ik heel graag doe en die ik voor de koers te veel langs de kant heb laten liggen.
Zo'n MTB marathon in de volle natuur is iets wat ik vroeger heel graag eens deed. We zien wel waar we uitkomen en ondertussen is het ook weer een goede uithoudingstraining.

Feit is wel dat ik op mijn gemak al heel goed kan trainen. Maar vanaf het moment ik in het rood moet gaan, kom ik in de problemen. Dus zo'n wedstrijd zoals donderdag zal eens ideaal zijn.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114