Koers 1.12 Izegem - Bosmolens dag 2

27 July 2014

Voor de 2de dag op rij heerste een loden warmte toen de 64 renners zich opmaakten voor de start. Ik zag er echt tegenop om dezelfde lijdensweg als gisteren te moeten ondergaan.

Gelukkig brak na een halfuurtje eindelijk het beloofde onweer uit. Ik bloeide helemaal open. De bochtige omloop was nu echt wel bij momenten heel technisch geworden en het gevaar schuilde in iedere bocht. Ik kon me heel makkelijk voorin handhaven en na een paar ronden schoten we maar met een 30-tal renners meer over. Toch een opsteker na mijn calvarietocht van gisteren en bovendien voelde ik mij na anderhalf uur wedstrijd nog steeds behoorlijk fris.

Ik probeer veel mee de koers te maken, maar mis toch de ontsnapping met 12 renners. Wij zullen uiteindelijk spurten met een 14-tal voor plaats 13 en ook daar loopt het een beetje mis en word ik slecht 22ste, maar toch met een veel beter gevoel dan gisteren.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114