Koers 1.12 Geluwe

20 June 2014

Eerste keer in de spits.

59 renners meldden zich aan de start in Geluwe. Een parcour dat zich vooral kenmmerkt door 2 snelle rechte stukken grote baan en een lang stuk binnenweg met de wind knal op kop.

In de 2de ronde gebeurt de schifting op dat stuk binnenweg en in schijfjes komt een kopgroep van 23 tot stand. De samenwerking liep heel goed en er werd keihard gereden.
Toch liep de voorsprong op het peloton nooit verder op dan 1min15. Het peloton viel maar niet stil door een niet aflatende Joeri Calleeuw.

Toen onze kopgroep uitgedund was tot 15, kwam 3 ronden voor het einde Joeri nog aansluiten met een 5-tal. Met 20 man zouden we dus de finale inluiden, maar ik heb al lang al mijn cartouches verschoten. Ik beschik zeker nog niet over de basis om een volledige koers zo hard te moeten rijden en dat bekoop ik nu. De laatste 2 ronden kan ik enkel mijn karretje aanhangen en is het vechten tegen de krampen. Met rampen zowel rechts als links kan ik er blijkbaar nog enkele achter mij houden en eindig 15de. Het deed wel deugd om weer eens te kunnen mee koersen.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114