BK Crosstriathlon La Gileppe

09 August 2014

Balen op het BK!

Na de triathlon in Schalkenmehren heb ik het moeilijk om te herstellen. Die laatste zware week met ook nog de koersen in Deinze en Boezinge eisen hun tol. Meteen is duidelijk dat de verloren trainingsmaanden door de klierkoorts niet zomaar goed gemaakt zijn, maar dat ik daar af en toe nog eens rekening zal moeten mee houden. Gelukkig was de laatste week er ene waarin ik optimaal kon uitrusten op vakantie.

In de Gileppe krijg ik een wedstrijd die veel meer op mijn maat gemaakt is. Minder zwemmen, ook wel minder fietsen, maar op een veel zwaarder en moeilijker parcours. Na 2 rondjes zwemmen kom ik als 20ste aan land en het gevoel zit goed. Ook op de fiets kan ik heel snel opschuiven naar de top tien. Ik voelde me in het hondenweer op de glibberige modder en stenen heel erg in mijn sas. Maar nog voor het einde van de 1ste van 2 ronden sta ik aan de kant met een scheurtje in mijn achterband. Pure pech! Maar dat is echt balen. Dat is de eerste wedstrijd dit jaar en waarschijnlijk de laatste, die mij op het lijf geschreven is en waar ik eindelijk, na de miserie met mijn klierkoorts en enkel, toch eens met een goede conditie aan de start stond. Het mag blijkbaar niet zijn. Dit is echt een domper!

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114